Creamfields vernieuwt met nieuwe acts en concepten

Ivo Mollemans | 27 juni 2017
events

Creamfields heeft iets te vieren dit jaar. Het is in augustus namelijk alweer de 20e keer dat het festival plaatsvind en dat laat de organisatie niet zomaar aan zich voorbijgaan. Er komt namelijk een heel nieuw gebied bij voor de bezoekers om los te gaan en er zijn ook een aantal nieuwe acts die de bezoekers komen voorzien van een flinke dosis goede muziek.

Nieuwe stage

De nieuwe stage die dit jaar op het terrein te vinden zal zijn heet ‘Carnavale’ en zoals de naam al weggeeft is het de bedoeling dat deze stage het Braziliaanse carnival naar Engeland haalt. Dit concept wordt geleid door een Samba Band die bekend staat om hun Braziliaanse invloeden. Daarbij zijn ze ook nog opzoek naar dansers die in de iconische pakken vol met veren willen dansen. Om mensen hier enthousiast voor te maken geeft het festival vijf Gold Camping tickets voor Creamfields 2018 weg aan de personen die er het meest flamboyant uitzien.

LEES OOK: Drum ‘n’ bass liefhebbers maken zich klaar voor Liquicity

Oude en nieuwe acts op Creamfields

Omdat dit de 20e editie van Creamfields is zullen er naast een hoop nieuwe acts ook een aantal veteranen naar het festival gehaald owrden. Denk hierbij aan dj’s zoals Skream of nieuwkomer Lauren Lo Sung.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws