Eigenaar Insomniac geeft aan dat er verandering komt voor EDC

Ivo Mollemans | 26 juni 2017
events

Beeld: Keoni20

Alhoewel EDC Las Vegas op het eerste gezicht ook dit jaar weer een groot succes leek te zijn, zijn er toch een aantal zaken geweest waar men ontevreden over was. Zo is het onduidelijk hoe een man heeft kunnen overlijden terwijl er volgens de organisatie juist extra veel aandacht was besteed aan de medische posten op het festival. Daarbij waren er ook nog een aantal technische problemen met het geluid waardoor het optreden van DJ Khaled met een uur werd verkort en andere artiesten geen goed geluid hadden. Ook zou de verkeersdrukte die het festival veroorzaakte niet goed behandeld zijn waardoor toegang tot het festival niet zo makkelijk was. Volgens sommige kwam dit door de beslissing om externe bussen te verbannen als vervoer naar en vanaf het festival.

Veranderingen zijn onderweg

Wie weet zijn die problemen er echter alleen dit jaar en is volgend jaar alles een stuk beter, want de eigenaar van Insomniac, Pasquale Rotella, heeft in een livestream op Instagram die hij hield tijdens Electric Forest laten weten dat er een aantal dingen veranderd gaan worden aan het festival. Hij zegt deze ideeën al een tijd in gedachten te hebben, maar dat het nu tijd is om ze daadwerkelijk door te voeren.

LEES OOK: Mad Decent Block Party gaat naar Red Rocks met een geweldige line-up

 

Het is nog onduidelijk wat de veranderingen inhouden, maar laten we voor de bezoekers van volgend jaar hopen dat de problemen van dit jaar verholpen zijn.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws