Royal Caribbean cruiseschip kan hoge boete verwachten na all-nighter Shipsomnia

Ivo Mollemans | 29 juni 2017
events

Shipsomnia is een festival dat, zoals de naam eigenlijk al zegt, op een boot plaatsvindt. De unieke locatie zorgt voor een uniek feest en dat zorgt er weer voor dat de bezoekers maximaal uit hun plaat willen gaan. Helaas is niet iedereen blij met het feestgedrag bij Shipsomnia.

All-nighter zorgt voor onrust

Toen de boot kwam te liggen bij Marina Botafoch op het Balearic eiland werd er namelijk de hele nacht stug doorgefeest en dat hadden ze beter niet kunnen doen. De autoriteiten van de haven zijn nu namelijk bezig om een zo hoog mogelijke straf te eisen die de wet toestaat in verband met geluidsoverlast.

LEES OOK: Bezoeker van Body&Soul-festival overleden

Tot half 9 ’s ochtends was er geen moment van rust te vinden en de lokale bevolking was daar niet zo van gediend. De politie heeft die nacht echter niks kunnen doen en dus krijgt het verhaal nog een staartje. Een woordvoerder van Royal Caribbean reageerde op de situatie:

‘During her stopover in Ibiza, Spain, the charter had some onboard events that caused complaints about the noise levels. Our crew worked with our charter client to reduce the music volume. We are currently working with city officials regarding this incident. To date, Royal Caribbean International has not been fined.’

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws