Grotesque verwelkomt de zomer tijdens Trance Beats – Beach Club Fuel

Partyscene Redactie | 6 juli 2017
events

TRANCE BEATS – Hosted by Grotesque    

DATE: zaterdag 22 juli 2017 
TIME: 17.00 – 00.00 uur | BBQ 16.00-18.00 uur
AGE: 18+
LOCATION: Beachclub Fuel, Bloemendaal aan Zee 

Na een heerlijke reeks indoor events, keert Grotesque terug naar de geliefde Beachclub Fuel in Bloemendaal! Op zaterdag 22 juli, is de vraag welk drankje je moet kiezen het enige waar je over na hoeft te denken. Al het andere zorgt Grotesque voor. Zon, zee en een dikke line-up staan voor je klaar. Haal die flip-flops uit de kast en begin maar vast met zonnedansjes, want Trance Beats staat klaar om de zomer knallend af te trappen!

Line-up Trance Beats

Sommigen van jullie waren wellicht wat teleurgesteld met het verschuiven van de Grotesque Music Night. Daarom maakt de organisatie dit dubbel en dwars goed door de originele line-up van die nacht naar dit daytime event aan het strand te brengen. Bij Trance Beats gaan we los op de sets van Solarstone, David Gravell en Ciaran McAuley. Aanstormend talent, toekomstige favorieten en levende legends – klaar om de soundtrack voor zonsondergang te verzorgen – en lang daarna…. 

BarBeQue

Dit event mag je niet missen! Wil jij net als bij de voorgaande events van PT lekker de BBQ aansteken ? Rond de klok van 16:00 uur gaat de BBQ aan om een goede basis te leggen voor een heerlijk ontspannen avond. Tickets zijn nog verkrijgbaar voor € 22,50 / regulier € 25,- en in de verkoop via de website van PT Events. Tickets voor de BBQ zijn los € 17,50 en icm een entreeticket €39,50.

Houd de Facebook Eventpage in de gaten voor alle info en updates. Tot 22 juli !!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws