Ultra Mexico maakt eerste deel line-up bekend

Ivo Mollemans | 9 juli 2017
events

Beeld via Rukes.com.

Over de hele wereld zijn er duizenden festivals en een van de koplopers van de dance festivals is Ultra Music Festival. De bekendste editie is die in Miami tijdens de Miami Music Week, maar ook Europa, Azië en Zuid-Amerika zijn edities te vinden.

Ultra gaat richting Mexico

En alsof er nog niet genoeg waren wordt er gewoon weer een bij gedaan. Deze keer is het Mexico waar een gigantisch podium opgebouwd zal worden om vervolgens de bezoekers te verblijden met optredens van de populairste dj’s, ondersteund door te gekke visuals en heel veel vuurwerk.

LEES OOK: "Defqon.1 is zo'n festival waar je ooit geweest moet zijn..."

Het eerste deel van de line-up voor Mexico bestaat, net als bij andere Ultra’s, alleen maar uit grote namen. Afrojack, Dash Berlin, Martin Garrix, Alesso en Armin van Buuren zullen allemaal in Mexico te vinden zijn op 6 en 7 oktober. Ook het techno genre is wederom aanwezig en Richie Hawtin, Dubfire, Seth Troxler en meer zullen die kant van het festival onder handen nemen. Als support acts zijn Heatbeat, Orjan Nilsen, Skazi en Sunnery James & Ryan Marciano al vrijgegeven.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws