Heaven Outdoor: een stukje hemel op aarde voor elke danceliefhebber!

Partyscene Redactie | 15 juli 2017
events

Heaven Outdoor Festival keert dit jaar weer terug op de Surfplas in Vlaardingen. Het recreatiegebied wordt omgetoverd tot een festival met vier stages waar de beste artiesten voorbij komen.

Naam: Heaven Outdoor
Locatie: Surfpad 50, Vlaardingen
Datum: zaterdag 22 juli
Tijd: 14.00 - 0.00 uur

Blessed stage

Eerder kwamen al namen naar buiten zoals Sophie Francis, Tony Junior en DBSTF. Nu komen daar Kill the Buzz, Matt Nash, Luca Perra, Syzz en Marco Carpentieri bij. Die zijn te zien op de Blessed stage. 

Immortal stage

De tegenhanger van de Blessed stage is de Immortal stage waar de hardere stijlen aan bod komen. Daar blazen Wildstylez, D-Block & S-Te-Fan, Neophyte (die je trouwens met alle plezier het festivalterrein laat zien), Darkraver, Ruhtless, Bass Chaserz en Outsiders je omver met de hardste tracks.  

Dj-contest

Heaven Oudoor geeft niet alleen gevestigde namen de kans, maar ook nieuwe talentvolle hardstyle-artiesten. Met een DJ-contest maken zij kans om te draaien op Immortal stage. 

Touched stage

Een andere stage is de Touched stage. Het Volkswagen-busje met een geluidsset, is gevalueerd tot een prominente plek midden in het bos. Hier draaien Michel de Hey en Buurman & Buurman, ANOTR, Chris Stussy, Lockar, Rowan Pierot & Loco Dave en Luuk van Dijk. 

Confess stage

Bij de laatste stage kunnen bezoekers terecht voor de beste hits van vroeger. Rewind Amsterdam zorgt voor een ware trip down memory lane en neemt het publiek mee naar vroegere tijden. 

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €32,50 per stuk. VIP tickets kosten €67,50. Check de website voor meer informatie!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws