Grijp je laatste kans om naar Heaven Outdoor te gaan

Freek Minderman | 19 juli 2017
events

22 juli is het dan zover. Het Heaven Outdoor festival zal plaatsvinden bij de Surfplas in Vlaardingen. Met grote namen, heel veel bass, open water en een hele hoop gezelligheid. Als je nog geen kaarten hebt besteld of deze hebt aangeraden aan je vrienden, buren, de plaatselijke voetbalclub of de haakclub van je oma, dan mis je een van de vetste experiences van dit festivalseizoen. 

De line-up

Grote namen als Tony Junior, Sophie Francis, Darkraver, ANOTR, Outsiders, DBSTF, Neophyte, Kill de Buzz en vele anderen zullen op de verschillende podia hun sets draaien. Met zulke namen belooft het een ware hemel op aarde te worden voor elke liefhebber van elektronische muziek. 

De stages

Dit jaar hebben de mensen van Heaven Outdoor maar liefst vier stages ter beschikking gesteld, namelijk: Touched, Immortal, Blessed en Confess. Zo heb je een duidelijke stage per genre en kun je al je favoriete acts achter elkaar meemaken. Van keiharde beats tot tintelende techno, er is voor ieder wat wils. 

Bekijk ook onze 7 redenen waarom jij naar Heaven Outdoor moet!

Impressed? Bestel je kaarten en bekijk nog eens de officiele aftermovie van vorig jaar hier onder, om alvast in de party mood te komen voor dit weekend.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws