Be there: Menno Solo 2017 – On The Beach

Partyscene Redactie | 16 augustus 2017
events

Menno Solo
Zaterdag 19 augustus 2017, 17:00-0:00
Beachclub Fuel (Zeeweg 84, Overveen)
Tickets & info hier
Minimum leeftijd: 18

Na een onvergetelijke editie in de WesterUnie in Amsterdam keert Menno Solo terug naar Beachclub Fuel aan het Bloemendaalse strand. Zaterdag 19 augustus staat Menno de Jong weer non-stop achter de draaitafels om een muzikaal verhaal ten gehore te brengen, beginnende met diepe melodische progressive en opbouwend naar trance en classics. Prachtige visuals, kleurrijke lasers en special fx zullen klaar staan om de muziek te ondersteunen terwijl je al dansend geniet van het prachtige uitzicht achter het podium. Mis dit niet, hier heb je alvast de laatste info:

Openingstijden

Het evenement duurt van 17:00 tot 00:00.

Weer

Ongeacht het weer zal de organisatie er zoals ieder jaar weer een geweldige belevenis van maken. Beachclub Fuel is uitstekend geschikt om bij alle weersomstandigheden als locatie te dienen, mocht er aan het einde van het evenement regen vallen dan zullen er gratis ponchos uitgedeeld worden zodat je droog thuis komt. De organisatie wil iedereen vriendelijk verzoeken om ze daarna te hergebruiken of recyclen.

Tickets

De laatste tickets zijn nu te koop via www.mennodejong.com/tickets, er zullen tevens een beperkt aantal kaarten, ongeveer 200 stuks, aan de deur verkocht worden (25 euro, cash only).

Lockers

Er zullen lockers beschikbaar zijn tijdens dit evenement. Een kleine locker kost 4 euro en een grote 6. Daarbovenop betaal je een borg van 5 euro die je bij het inleveren van de sleutel terugkrijgt.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer: pak de trein naar Zandvoort of Haarlem en ga verder met bus 81 naar Bloemendaal aan Zee.

Parkeren: bij Bloemendaal aan Zee is er betaald parkeren, je kunt met pin betalen. Je kunt ook een app zoals Parkmobile of Yellow Brick gebruiken om te betalen

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws