Dit is het Qlimax 2017 anthem: maar wie is de maker?

Wouter de Vink | 29 augustus 2017
events

Dit is het Qlimax 2017 anthem: maar wie is de maker?Met nog een paar maanden te gaan, mogen we ons langzaam al verheugen op het grootste hardstyle indoor-evenement ter wereld: Qlimax 2017! Afgelopen weekend kwam geheel onverwachts opeens het anthem voorbij vliegen in de eindshow van de Q-dance stage op Mysteryland. Maar wie heeft dit jaar de eer gekregen om deze track te maken? Er is dus een kleine (feestelijke) preview beschikbaar, check deze hieronder!

LEES OOK: Interview met Epic Hard: 'Over 1 jaar spat de hele festivalbubbel uit elkaar'

De eindshow van Q-dance op Mysteryland is altijd benoemenswaardig (ook deze is hier volledig te bekijken), maar nu teasde de officiële Facebook-pagina van Qlimax het anthem ook. Namen worden er tot nu toe nog niet genoemd, maar de geluiden op internet gaan rond dat hardstyle-icoon Wildstylez het nummer achter zijn naam mag schrijven. Of zou het toch Ran-D of Audiotricz zijn... Wat denk jij?

Dit is het Qlimax 2017 anthem: is Wildstylez de maker?

Op zaterdag 18 november 2017 staat het GelreDome in het teken van Qlimax - The Temple Of Light. Net zoals elk jaar is er nog vrij weinig bekend over het evenement, dus we zullen nog even moeten wachten op informatie zoals de line-up. Wat wel bekend is, is dat je 16 september om 13:00 achter je computer moet zitten. Op dat moment begint namelijk de kaartverkoop voor Qlimax 2017 en het evenement verkoopt altijd erg snel uit. Wees er dus vlug bij!

Beeld via Q-dance / Rossumedia

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws