Bassnectar belde met bezoekers op Electric Forest zonder dat zij het wisten

Ivo Mollemans | 16 september 2017
events

Electric Forest was ook dit jaar weer een unieke festival beleving voor de bezoekers die daar aanwezig waren. De bijzondere omgeving en sterke line-up zorgen voor gegarandeerd succes en dat is nog lang niet alles wat er speciaal is aan het festival.

Bassnectar belt met bezoekers

Een toevoeging aan het festivalterrein dit jaar waren de vele telefoons die overal op het terrein verspreid waren. Wat niemand echter wist was dat aan de andere kant van de lijn van deze telefoons Bassnectar een van de mensen was die met de bezoekers communiceerde. Dit deed hij als vrijwilliger voor ‘To Write Love On Her Arms’, Een organisatie die zich bezig houdt met mentale gezondheid en zelfmoordpreventie.

LEES OOK: Zijn The Chainsmokers racisten?

Ter ere van de World Suicide Prevention Day op 10 september is er ook een video gemaakt en die heeft Bassnectar ook op zijn Facebookpagina gedeeld. Daarbij schrijft hij het volgende:

‘Although Electric Forest is one of my favorite festivals to perform at, I noticed something unexpected this year. The highlight of my weekend was not being on stage, playing music, or even running around exploring: it was volunteering inside of this little treehouse in the middle of the woods.’

Bekijk de inspirerende en emotionele video hieronder:

Aanbevolen voor jou:
Supperclub Cruise ontvangt exclusief Ibiza Sensations

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws