Weekendtip: de B2B editie van Grotesque in Factory010

Partyscene Redactie | 25 september 2017
events

De zomer is voorbij, maar betekent dat het einde van de goede feesten? Wij dachten van niet. Grotesque ramt er in de eerste week van het nieuwe indoor seizoen namelijk een heerlijk feestje uit. Op zaterdag 30 september kun je naar de Factory010 in Rotterdam voor een B2B edition met dikke trance acts.

Goed, Robert Nickson begint in zijn eentje, maar de rest van de avond vullen steeds twee DJ’s het podium met waanzinnige B2B-sets. Menno de Jong met Adam Ellis, RAM met Sied van Riel en R-Volution (Signum met Ruben Verhagen). Factory010 is bovendien een van de vetste indoor locaties in de Maasstad, met zijn industriële karakter en stijlvolle interieur. Hier begonnen de feesten van Grotesque ooit, dus deze editie heeft ook nog wel wat weg van een reünie. 

Winactie

Om deze comeback te vieren en het indoor seizoen goed te beginnen, heeft Grotesque een mooie winactie opgezet. Hieronder de details van het prijzenpakket en hoe je deel kunt nemen:

*2 backstage guest tickets
*1 fles drank naar keuze en een Bob op aanvraag ;)
*Hotelovernachting nabij Factory010
*Ontbijt (mocht je er zin in hebben)
*Tickets voor het grote Grotesque Indoor Festival 2017 (9 december-Maassilo Rotterdam)

Maar hoe win ik dit?

Vertel op Facebook op de Eventpage waarom jij zo graag naar Grotesque events gaat, tag minimaal 5 vrienden (meer is een pre) en vergeet ‘@Grotesque’ niet te taggen.

Timetable & Tickets

21.00-23.00 Robert Nickson
23.00-01.00 Menno de Jong b2b Adam Ellis
01.00-03.00 RAM b2b Sied van Riel
03.00-05.00 Signum b2b Ruben Verhagen present R-Volution

Nog geen tickets? No problem, met deze link koop je binnen vijf minuten je entreebewijzen. Reguliere prijs bedraagt 29,50. Aan de deur zijn de kaarten duurder.

Zin in? Kom alvast in de stemming met de aftermovie van het Grotesque Jubilee Party in de Factory010:

Aanbevolen voor jou:
Mobile review: OnePlus 5T is het beste androidtoestel van...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws