Weekend hotspots: de 5 feesten waar je bij moet zijn dit weekend

Partyscene Redactie | 28 september 2017
events

Elk weekend puilt de agenda uit van de party's. Wij selecteren de top 5 feesten waar komend weekend sowieso het dak eraf gaat.

Blackout Belgium

Waar: Caserne Fonck, Luik

Wanneer: Zaterdag 30 september, 20:00-06:00

Hou je van ruige drum & bass, dan is Luik absoluut de place to be. Op Blackout Belgium zijn namelijk absolute topacts in het genre te vinden, zoals Black Sun Empire, The Upbeats en nog veel meer. Check het event hier.

Totally Summer

Waar: Klokgebouw, Eindhoven

Wanneer: Zaterdag 30 september, 22:00-06:00

In Eindhoven wordt de zomervibe nog even vastgehouden voor een (indoor) feest met zo veel mogelijk zomerse muziek. Op de line-up staan onder meer Lil’ Kleine, Boef, The Darkraver & Outsiders en The Partysquad. Check het event hier.

Supremacy

Waar: Brabanthallen, ‘s Hertogenbosch

Wanneer: Zaterdag 30 september, 22:00-07:00

Supremacy is absoluut een van de grote namen geworden op het gebied van hardcore- en hardstyle-events. Meer dan tienduizend liefhebbers zullen komend weekend staan stampen in de Brabanthallen. Jij ook? Check het event hier.

Grotesque B2B edition

Waar: Factory 010, Rotterdam

Wanneer: Zaterdag 30 september, 21:00-05:00

Op zaterdag 30 september kun je naar de Factory010 in Rotterdam voor een B2B edition met dikke trance acts. Goed, Robert Nickson begint in zijn eentje, maar de rest van de avond vullen steeds twee DJ’s het podium met waanzinnige B2B-sets. Menno de Jong met Adam Ellis, RAM met Sied van Riel en R-Volution (Signum met Ruben Verhagen). Factory010 is bovendien een van de vetste indoor locaties in de Maasstad, met zijn industriële karakter en stijlvolle interieur. Win nu nog tickets via onze Facebook actie.

The Return of Headhunterz

Waar: Ziggo Dome, Amsterdam

Wanneer: Zaterdag 30 september, 22:00-07:00

De comeback van Headhunterz als hardstyle-dj was natuurlijk groot nieuws, en het is misschien niet gek dat deze show binnen no time was uitverkocht. Heb je een kaartje, dan weet je al waar je gaat zijn dit weekend. Check het event hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws