Weekend hotspots: De 5 feesten waar je bij moet zijn dit weekend [week 40]

Mark IJsendoorn | 5 oktober 2017
events

Elk weekend puilt de agenda uit van de party's. Wij selecteren de top 5 feesten waar komend weekend sowieso het dak eraf gaat.

Festyland

Waar: Hemelrijk, Volkel

Wanneer: vrijdag 6 oktober - zaterdag 7 oktober

Het is nogal herfstig, maar volgens de organisatoren van Festyland is het outdoor festivalseizoen echt nog niet afgelopen. Als het herfstweer je niet deert kun je hier terecht voor een lekkere line-up vol hiphop en partymuziek, van De Jeugd van Tegenwoordig tot Darkraver. Check het event hier.

Kompass

Waar: Kompass, Gent

Wanneer: zaterdag 7 oktober, 23:00-07:00

Het beste technofeest dit weekend vind je in Gent, waar Ben Klock de line-up aanvoert van een toffe nacht in Kompass. Check het event hier.

Pussylounge XXL

Waar: Ahoy, Rotterdam

Wanneer: zaterdag 7 oktober, 22:00-07:00

Dit razend populaire concept van Darkraver staat altijd garant voor een knotsgek feest. Op de flinke line-up staan onder meer Darkraver zelf, Paul Elstak en The Viper. Check het event hier.

Metz XXL

Waar: WTC, Rotterdam

Wanneer: zaterdag 7 oktober, 22:00-06:00

Het weekend is niet compleet zonder een lekker housefeest. In Rotterdam kun je terecht bij Metz XXL, waar onder meer La Fuente en Benny Rodriguez de nacht in beweging brengen. Check het event hier.

HRFST

Waar: Fort bij de Vechten, Bunnik

Wanneer: zaterdag 7 oktober, 14:00-23:00

Ook in Utrecht is het outdoorseizoen nog niet ten einde. Bij HRFST ga je lekker naar buiten om te dansen voor de (overdekte) house-stages. Check het event hier.

Aanbevolen voor jou:
Dance Valley slaat nieuwe weg in voor editie 2018

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws