Kygo zet Ziggo Dome in februari in vuur en vlam

Bart Remmers | 30 oktober 2017
events

Kaartverkoop concert 'Kids In Love'-tournee start vrijdag

Opgelet! Kygo geeft op 13 februari een show in Ziggo Dome. Het concert maakt deel uit van zijn 'Kids In Love'-tournee. 

Kygo, de artiestennaam van Kyrre Gørvell-Dahll, is met zijn zomerse beats één van de snelst rijzende artiesten van dit moment. Zijn remixen van onder meer Ed Sheeran, Coldplay, Avicii en Marvin Gaye zijn goed voor honderden miljoenen views op YouTube. 

In 2014 brak hij definitief door bij het grote publiek toen zijn eerste eigen single ‘Firestone’ direct wereldwijd een hit werd. Dit succes zette alleen maar verder door met de populaire singles ‘Stole the Show’, ‘Stay’ en het recente ‘It Aint Me’. 

Tomorrowland en Coachella

De Noor verkoopt concertzalen over de hele wereld uit en is een graag geziene gast op festivals als Tomorrowland en Coachella. In Nederland stond hij twee maal voor een uitverkocht (toenmalig) Heineken Music Hall en was hij één van de headliners op Pinkpop. 

In 2016 bracht Kygo zijn debuutalbum ‘Cloud Nine’ uit waarmee hij de vierde plaats in de album top 100 bereikte. Zijn nieuwste single ‘Kids In Love’ doet alleen maar het allerbeste vermoeden voor het gelijknamige vervolgalbum, dat volgende maand zal verschijnen. 

De kaartverkoop start vrijdag 3 november om 10.00 uur via Ticketmaster.nl.

Qmusic presents: KYGO - Kids In Love Tour
+ special guest Gryffin 

Dinsdag 13 februari Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur | Entree: €32,50,- €37,50,- €38,- (excl. servicekosten)

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws