Weekend Hotspots: De 5 feesten waar je bij moet zijn dit weekend [week 44]

Partyscene Redactie | 2 november 2017
events

Elk weekend puilt de agenda uit van de party's. Wij selecteren de top 5-feesten waar komend weekend sowieso het dak eraf gaat.

010 Classics

Waar: Factory 010, Rotterdam

Wanneer: zaterdag 4 november, 23:00-07:00

In Rotterdam kun je ouderwets raven in de altijd sfeervolle Factory010 tijdens 010 Classics. Oude rotten als Erick E, Darkraver, Yves en Bountyhunter vertegenwoordigen de oude harde stijlen van België en Nederland. Check het event hier of scoor hier gratis tickets.

Scantraxx 15 years

Waar: AFAS Live, Amsterdam

Wanneer: zaterdag 4 november, 22:00-07:00

Het pionierende hardstylelabel Scantraxx is jarig, en dat vieren ze met een waanzinnig feest in de AFAS Live. Dat betekent een nacht los gaan op dj’s als The Prophet, Wildstylez, Audiotricz, Ran-D, en nog veel meer topnamen. Check het event hier.

Rec. Festival

Waar: Rotterdam

Wanneer: zaterdag vrijdag 3 tot zaterdag 4 november

REC. boort vooral de alternatieve muziekliefhebber aan, maar weet wel flinke internationale namen te boeken op dat gebied. Zo staan rappers Danny Brown en Joey Bada$$ op het programma, net als de Britse zangeres Banks en de alternatieve house-act Dorian Concept. Rotterdam ademt als stad al de undergroundsfeer die een festival als dit nodig heeft, en de venues Annabel, Perron en Bar zijn ultieme plekken om van deze muziek te gaan genieten. Check het event hier.

22 years Kozzmozz

Waar: ArtCube, Gent

Wanneer zaterdag 4 november, vanaf 22:30

Echte technoliefhebbers moeten naar Gent dit weekend voor het verjaardagsfeest van techno-concept Kozzmozz. Dat doet misschien geen belletje rinkelen, maar namen als Speedy J, FJAAK en Matrixxman doen dat wel. Check het event hier.

Radical Redemption - The Road To Redemption

Waar: Breepark Breda

Wanneer zaterdag 4 november, 22:00-07:00

Pure raw hardstyle in Breda deze zaterdag, bij het indrukwekkende Radical Redemption-feest waar ook Warface, Digital Punk, D-Sturb, N-Vitral en nog veel meer dj’s het Breepark op zijn grondvesten zullen doen schudden. Check het event hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws