Weekend hotspots: de top 5 feesten van komend weekend [week 45]

Partyscene Redactie | 8 november 2017
events

Beeld: Loudness video still

Elk weekend puilt de agenda uit van de party's. Wij selecteren de top 5-feesten waar komend weekend sowieso het dak eraf gaat.

Loudness

Waar: Maassilo, Rotterdam

Wanneer: zaterdag 11 november, 22:00-07:00

De naam van dit event zegt alles. De hele nacht staat de Maassilo volledig in het teken van raw hardstyle, met sets van B-Front, Digital Punk, Neroz en nog vele anderen. Check het event hier.

Night Grinderz

Waar: IKON, Antwerpen

Wanneer: zaterdag 11 november, 22:00-06:00

Dubstep en drum & bass mag inmiddels dan een niche zijn, er wordt nog steeds wild op gefeest. Dit weekend vind je in Antwerpen een van de tofste concepten op dit gebied, die goed is voor een nacht lang sputterende beats en snoeiharde bassen. Check het event hier.

Soenda Indoor

Waar: Central Studios, Utrecht

Wanneer: zaterdag 11 november, 22:00-07:00

Utrecht omarmt techno steeds meer, zo blijkt ook weer met dit feest in Central Studios. Soenda biedt je alle knallende techno die je kan verdragen, met optredens van FJAAK, Tommy Four Seven en meer. Check het event hier.

Welcome to the 90’s

Waar: Brabanthallen, ‘s Hertogenbosch

Wanneer: zaterdag 11 november, 19:00-02:00

Lekker nostalgisch feesten met Paul Elstak, Mental Theo en de Vengaboys, of meezingen met de bijna bejaarde boyband 5ive? Dan moet je naar ’s Hertogenbosch. Fans van 90’s-parties kunnen dit weekend terecht in de Brabanthallen voor een topfeest. Check het event hier.

Elrow

Waar: Labyrinth Club, Hasselt

Wanneer: vrijdag 10 november, 22:00-08:00

Technofans hebben geluk dit weekend, want ze hebben flink wat toffe feesten om uit te kiezen. Het altijd fantastisch aangeklede feestconcept Elrow is dit weekend in Hasselt te vinden, samen met een flinke lijst house- en techno dj’s. Check het event hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws