Het indoor evenement van de hardere stijlen: Qlimax!

Stijn van Beers | 18 november 2017
events

Qlimax

Vandaag is het weer zover, het jaarlijkse indoor evenement waar elke hardstyleliefhebber wel eens moet zijn geweest, Qlimax! Ook dit jaar heeft organisatie Q-dance weer een mysterieus thema op weten te zetten: The Temple of Light.

Ook het gelijknamige anthem mag er weer wezen, dit jaar is niemand minder dan Wildstylez verantwoordelijk voor deze opdracht, die hij zeker tot een goed einde heeft gebracht. Het is dan ook nog even wachten tot het weekend, want dan zal de fundering van de Gelredome in Arnhem het weer zwaar te verduren hebben.​Lees ook: Wildstylez presenteert het Qlimax anthem van 2017

Uitverkocht

Ook dit jaar was Qlimax weer binnen een recordtempo uitverkocht, zaterdag 16 september om 13:00 stipt begon de kaartverkoop en na een uur waren alle tickets (net geen 30.000!) alweer verkocht. Qlimax wordt ook gezien als het indoor evenement van de hardere stijlen, niet alleen elke liefhebber van 150 bpm en hoger moet hier geweest zijn, maar ook elke artiest in de hardstyle scene droomt ervan om op qlimax te kunnen schitteren.

Line up

Dit jaar is de line up weer goed gevuld met diverse artiesten om zo ook deze editie onvergetelijk te laten worden. Een verassende naam op de line up is het Noorse duo Da Tweekaz, niemand had ze eigenlijk op qlimax verwacht, maar ze hebben het zeker in zich om een knallende set neer te zetten. De volledige line up voor qlimax 2017 in alfabetische volgorde: Atmozfears, D-Block & S-Te-Fan, Da Tweekaz, Frequencerz, Gunz for Hire, Noisecontrollers, N-Vitral live, Sub Zero Project, TnT aka Technoboy ’n Tuneboy en Wildstylez.​

Surprise acts op qlimax?

Aangezien de timetable van qlimax elk jaar weer onbekend blijft, en de bezoekers dus niet weten welke artiest ze wanneer kunnen verwachten, is het een mysterie of de line up wel compleet is. Het zou zomaar kunnen dat enkele surprise acts het podium gaan betreden, zoals Ran-D tijdens de vorige editie van qlimax deed. Er zijn dan ook dit jaar zijn er weer verschillende theorieën ontstaan over surprise acts die het podium van qlimax eventueel zouden kunnen afbreken. De meest genoemde artiest is natuurlijk Headhunterz, die net zijn comeback heeft gemaakt in de hardstyle scene en ook al enkele hints naar qlimax heeft gegeven in zijn maandelijkse podcast ‘Hard with Style’. Ook verwachten vele bezoekers een speciale set van ‘Team Paradox’ aka B-Front en Phuture Noize, laatstgenoemde heeft het sowieso verdiend om zijn debuut op qlimax te maken na een fantastisch jaar achter de rug te hebben. Of er echt een surprise act zal verschijnen op het podium deze zaterdag is dus nog even afwachten, maar dat het weer een onvergetelijk feest gaat worden, staat vast!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws