Weekend hotspots: de top 5 feesten van komend weekend [week 47]

Mark IJsendoorn | 22 november 2017
events

Elk weekend puilt de agenda uit van de party's. Wij selecteren de top 5-feesten waar komend weekend sowieso het dak eraf gaat.

We Are Electric presents: Elrow

Waar: Klokgebouw, Eindhoven
Wanneer: zaterdag 25 november, 21:00-07:00

Voor hun editie op zaterdag 25 november besloot We Are Electric het eens anders aan te pakken. Ze hebben namelijk het geroemde Spaanse feestconcept Elrow naar Eindhoven gehaald. Het industriële Klokgebouw wordt bij deze speciale We Are Electric Presents Elrow editie gevuld met een bizar decor vol spektakel, een toffe line-up en een immense hoeveelheid confetti. Check het event hier.

Subway XL13

Waar: Maassilo, Rotterdam
Wanneer: zaterdag 25 november, 22:00-07:00

Dubstep dood? Echt niet! Subway XL bewijst dat ieder jaar weer met hun snoeiharde dubstep- en drum & bass-nachten in Rotterdam. Met een flinke line-up verspreid over verschillende stages zal de liefhebber hier een hele nacht los kunnen gaan. Check het event hier.

Opening Wintercircus

Waar: Thuishaven, Amsterdam
Wanneer: zaterdag 25 november, 13:00 tot zondag 26 november, 23:00

Deze weekender is een absolute must voor fans van house en techno. Wintercircus heeft namelijk een erg dikke line-up in elkaar gezet met onder meer Benny Rodrigues, Ici Sans Merci, Patrice Baumel en Damian Lazarus. Check het event hier.

Herfstdrift Festival

Waar: De Vasim, Nijmegen
Wanneer: zaterdag 25 november, 14:00-23:59

Met een flinke house en techno line-up weet organisator ‘Drift – om te dansen’ altijd een toffe party neer te zetten. Met zeven overdekte stages rondom een oud industriecomplex is dit herfstfestival een sfeervolle rave voor je weekend. Check het event hier.

Bunker 25 jaar

Waar: PIP, Den Haag
Wanneer: zaterdag 25 november, 22:00-06:00

Het legendarische Haagse platenlabel Bunker Records is 25 jaar oud, en dat vraagt natuurlijk om een dik feest. Een flink aantal artiesten uit de discografie van het electro- en technolabel komen de PIP afbreken, waaronder cult-helden Rude 66 en Legowelt. Check het event hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws