Opnieuw een terugkeer van legendes in de hardstyle scene

Stijn van Beers | 29 november 2017
events

Knockout Circuz 

Knockout Circuz, een van de grotere hardstyle feesten in Australië, zorgde vorig jaar al voor vreugde toen ze de terugkeer van Project One aankondigden. Headhunterz en Wildstylez zouden hier hun comeback maken, maar later bleek dat dit al op Qlimax zou gebeuren. Nu een jaar later wordt de line up van deze editie bekend gemaakt, en weer bleef er een mysterieuze plek over. Er werd al gespeculeerd over wie ‘The Resurrected’ nu eigenlijk zouden kunnen zijn, maar nu is de kogel dan eindelijk door de kerk.

Showtek is terug van weggeweest

Inderdaad, je leest het goed! Nadat deze legendes in de hardstyle scene afgelopen editie van Defqon.1 al een aantal minuten op het podium stonden om wat hardstyle te laten horen tijdens de Defqon.1 Legends set, zijn ze nu terug om een volledige set neer te zetten.

75 minuten

Showtek zal dus 16 december aanwezig zijn om een 100 procent hardstyle setje neer te zetten, met zowel oude als nieuwe tracks. De mannen uit Eindhoven hebben dus zeker niet stil gezeten in de studio en hebben nieuwe hardstyle platen klaar staan, die ook deze avond voor het eerst te horen zullen zijn. Het is dan ook zo dat hun set niet 60, maar 75 minuten duurt! Aanwezigen kunnen dus een kwartiertje langer genieten van de terugkeer van deze legendes.

Verwachtingen

Wat we nu precies kunnen verwachten op 16 december blijft dus nog een verassing, maar dat het weer een groot feest wordt in Australië, dat is duidelijk. De organisatie wil er het volgende over kwijt:

“The most Iconic Duo of the Hard Dance Scene return to their roots. For 75mins of pure Hardstyle.”

Line up van Knockout Circuz

​De complete line up voor Knockout Circuz:
-The Resurrected: Showtek
-The Lion Tamer: The Prophet
-The Cannonball: Devin Wild
-The Illusionist: Darren Styles
-The Firebreathers: Sub Zero Project
-The Gatekeepers: Da Tweekaz
-The Juggernaut: Coone
-The Eye of the Tiger: DJ Isaac
-The Joker: Partyraiser
-The Iron Masks: D-Block & S-te-fan
-The Shapeshifter: Code Black

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws