Weekend hotspots: de top 5 feesten van komend weekend [week 48]

Mark IJsendoorn | 29 november 2017
events

Elk weekend puilt de agenda uit van de party's. Wij selecteren de top 5-feesten waar komend weekend sowieso het dak eraf gaat.

Angerfist: Creed of Chaos

Waar: AFAS Live, Amsterdam
Wanneer: zaterdag 2 december, 22:00-07:00

Angerfist is zonder twijfel een van de grootste namen in de Nederlandse hardcore. Zijn eigen feest in de AFAS live zal een absolute topper worden, want de dj wordt bijgestaan door onder anderen Miss K8, I:GOR, Akira en Partyraiser. Check het event hier.

Het officiële anthem van Angerfist is ook om te smullen:

Rawfare

Waar: Suikerunie, Groningen
Wanneer: zaterdag 2 december, 22:00-07:00

Met Rawfare wordt het ongetwijfeld een mooi weekend voor hardstyle-liefhebbers in het hoge noorden. Deze party in Groningen heeft namelijk een behoorlijk vette line-up met onder meer Radical Redemption, D-Sturb, Phuture Noize en Delete op het programma. Check het event hier.

Blijdorp Winterfestival

Waar: Van Nelle Fabriek, Rotterdam
Wanneer: Zaterdag 2 tot zondag 3 december

Het Blijdorp Winterfestival verplaatst zich net buiten Blijdorp, in het prachtige industriële venue Van Nelle Fabriek. Daar kun je lekker winters genieten van drie stages vol house en techno van de bovenste plank. Check het event hier.

Pandemonium

Waar:Sporthallen Zuid, Amsterdam
Wanneer: zaterdag 2 december, 21:30-07:00

Het belooft een prima weekend te worden voor Amsterdamse hardcore-fans, want wie om een of andere reden niets heeft met Angerfist kan ook naar Pandemonium. Deze snoeiharde party heeft een enorme line-up die zichzelf niet laat samenvatten, maar die liefhebbers van de hardste stijlen zeker tevreden zal stellen. Check het event hier.

Extrema Noir

Waar: Labyrinth, Hasselt
Wanneer: vrijdag 1 december, 22:00-07:30

In Hasselt vind je deze vrijdag kwaliteitsmuziek bij het indoor festival Extrema Noir. Verspreid over drie clubs (die gelukkig dicht bij elkaar liggen) draaien erg toffe artiesten uit de underground house- en technoscene, zoals Amelie Lens. Check het event hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws