Vier Nieuwjaar in Las Vegas met Zedd, Tiësto en Steve Aoki

Ivo Mollemans | 5 december 2017
events

In Las Vegas weten ze wel hoe een goed feest in elkaar steekt. Elke dag zijn er grote dj’s in de stad te vinden en er zijn een aantal van de beste clubs ter wereld gevestigd. Het hele jaar door is het al een en al feest, maar ook met oud en nieuw zijn de grootste namen van de partij.

Flinke feesten in Las Vegas

Bij OMNIA en Hakkasan beginnen ze op 29 december al met feesten en daarvoor hebben ze niet de minste artiesten uitgenodigd. Zedd zal op 29 december in OMNIA de aftrap geven en op 30 december staat er geen dj, maar een rapper in de club. Travis Scott geeft dan live een optreden aan alle bezoekers van de club. Het nieuwe jaar zal op 31 december worden ingeluid door hit kanon Calvin Harris.

LEES OOK: Don’t Let Daddy Know onthult grootse line-up

Bij Hakkasan beginnen ze op 29 december meteen lekker hard door Party Favor uit te nodigen. De dag erna zal Tiësto de boel vakkundig komen afbreken en Steve Aoki heeft de eer om op 31 december als laatste artiest van 2017 in Hakkasan te draaien.

Dat zijn nogal wat namen, maar voor de standaarden van Las Vegas is dit nog helemaal niet zo’n gekke line-up. Mocht je nou toch gewoon in Nederland blijven wees dan niet getreurd, want ook hier zijn genoeg te gekke feesten te vinden.

OMNIA

Friday, Dec. 29

Main Club: Zedd

Heart of OMNIA: DJ Stretch

Saturday, Dec. 30

Main Club: Travis Scott

Heart of OMNIA: DJ Shift

Sunday, Dec. 31 | Doors open at 8 p.m.

Main Room: Calvin Harris

Heart of OMNIA: Turbulence

Terrace: Mondo

Hakkasan Nightclub

Friday, Dec. 29

Main Room: Party Favor

Ling Ling Club: Phoreyz

Saturday, Dec. 30

Main Room: Tiësto

Ling Ling Club: OB-One

Sunday, Dec. 31|Doors open at 8 p.m.

Main Room: Steve Aoki

Ling Ling Club: Melo-D

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws