Mis dit weekend de Mardi Gras gekte bij Grotesque niet

Partyscene Redactie | 7 december 2017
events

9 December zal bij veel liefhebbers al enige tijd in de agenda staan. Het is de zaterdag van Grotesque. Het unieke Indoor Festival haalt dit jaar het beruchte Mardi Gras uit New Orleans. Met dit geweldige thema zal het contrast van de normaal grijsgrauwe Maassilo ongetwijfeld een indrukwekkend kleurenpalet op je netvlies branden. Ga er maar lekker in mee, want kleur maakt vrolijk en sobere kleuren passen niet bij editie #300!

De toon die Grotesque vorig jaar december heeft gezet heeft absoluut zijn vruchten afgeworpen. Het feestelijke gevoel dat bij het evenement in Rotterdam hoort lijkt weer helemaal terug te zijn en dat zie je al terug in het prachtige artwork. Opvallend is een understatement, waarbij de crew van PT Events dan ook weinig ruimte laat voor verbeelding. Ook dit jaar gaat het weer om de totaalbeleving. Drie area’s met diverse muziekstijlen variërend van Deep-, Tech-, of Houseclassics tot Progressive-, Psychedelisch- en Uplifting Trance. Een boeiende programmering! Check hieronder de line-up:

Tickets

Eigenlijk is er geen reden om dit festival te missen, voor de mensen die bekend zijn met Grotesque is dat meer dan duidelijk en daarom is 65 % van de beschikbare kaarten reeds verkocht. Bestel ze via deze link.

Bezoek de website of volg de Facebookpage voor alle updates, tickets & info 

Aanbevolen voor jou:
Mobile review: OnePlus 5T is het beste androidtoestel van...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws