We Are Electric maakt grootse eerste namen bekend voor weekender 2018

Mark IJsendoorn | 8 december 2017
events

De winter is nog niet begonnen of de zomerfestivals zijn alweer flink indruk aan het maken met de line-ups van komend jaar. Zo ook We Are Electric, dat van 6 t/m 8 juli plaatsvindt op een nieuwe locatie in Brabant. En die line-up is zeker de moeite waard.

Line-up

We Are Electric presenteert de eerste namen en bovenaan het lijstje staan een aantal absolute topacts. Zo kun je deze zomer old school raven met The Prodigy, in de Franse stijl duiken met Justice en gewoon helemaal los gaan met Eric Prydz. Ook namen als Dave Clark, San Holo en Vitalic zullen flink wat liefhebbers overhalen. The Prodigy sloot in 2015 ook al de eerste editie van de We Are Electric weekender af.

Verhuizing

Vanaf 2018 zal We Are Electric verhuizen van Eersel naar het Historisch Landgoed Velder in de gemeente Boxtel. De nieuwe locatie is net iets centraler en biedt meer groeimogelijkheden. En die ruimte heeft het festival nodig om zijn ambitie waar te maken: het Lowlands van de dance worden. Om daadwerkelijk een zo iconisch mogelijke status te krijgen moet het festival toch nog wel een decennium of twee mee gaan. Voor de organisatie had de verhuizing ook praktische redenen: op de data in juli konden ze grote artiesten boeken, maar op de oude locatie wordt dan Dominator opgebouwd.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws