Porter Robinson debuteert met magazijn-rave

Ivo Mollemans | 12 december 2017
events

Foto via Rukes.com.

De live shows van Porter Robinson zitten op een niveau waar je ‘u’ tegen zegt. Geen standaard dj-set, maar instrumenten, vette visuals en het decor zorgen voor een hele beleving. Met zijn nieuwe tour van het nieuwe alter ego ‘Virtual Self’ wordt die beleving nog intenser, want met deze tour laat hij muziek horen die hij niet in een standaard dj-set als Porter Robinson zou draaien, maar waar hij wel al lange tijd over beschikt.

For the last two years I’ve been wanting to play all this music and I had it all, all this time and I wouldn’t play any of it in a Porter Robinson DJ set. I was really waiting for this so it could be all one thing. And this has been a really, really long time coming and it’s my favorite thing in the world. - Porter Robinson

LEES OOK: UMF komt na een half jaar met de aftermovie van Ultra Europa

Virtual Self-tour

De tickets voor de show waar hij zijn tour officieel mee aankondigde gingen al in de verkoop toen zijn ‘Virtual Self’ EP uitkwam, maar wat voor show het zou zijn werd niet bekend gemaakt. Toch verkocht deze binnen no-time uit en op 8 december stond het magazijn waar de show voor het eerst werd gehouden dan ook helemaal vol met fans.

De muziekstijl van Virtual Self beperkt zich niet tot een bepaald genre. Van alles wordt met elkaar afgewisseld en dat zorgt ervoor dat het publiek zich geen moment hoeft te vervelen.

De volgende show van Virtual Self staat gepland tijdens het Buku Music + Art Project in New Orleans dat op 9 en 10 maart plaatsvindt. Check hieronder om een indruk van de show te krijgen. Hopelijk komt hij er ook een keer mee naar Nederland.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws