Weekend hotspots: de top 5 feesten van komend weekend [week 50]

Mark IJsendoorn | 13 december 2017
events

Elk weekend puilt de agenda uit van de party's. Wij selecteren de top 5-feesten waar komend weekend sowieso het dak eraf gaat.

538JingleBall

Waar: Ziggo Dome, Amsterdam
Wanneer: zaterdag 16 december, 22:00-05:00

Zin in een écht kerstfeest voordat je op kerstavond weer bij je familie moet aanschuiven? Op 16 december kun je in de Ziggo Dome nog naar een behoorlijk vette party: 538JingleBall. Ieder jaar is dat kerst vieren met top-dj’s. Vorig jaar voerde Hardwell de line-up aan, dit jaar wordt dat Afrojack, bijgestaan door onder meer Lucas & Steve! Check het event hier.

NOW&WOW Fest X

Waar: Maassilo Rotterdam
Wanneer: zaterdag 16 december, 23:00-07:00

Now&wow staat garant voor stijlvolle parties met een avant garde sfeer. Het tiende feest van het concept draagt de naam Superparadise en biedt acts als Modular DJ’s, Benny Rodrigues en Joey Daniel. Check het event hier.

PRSPCT XL 26

Waar: Factory010, Rotterdam
Wanneer: zaterdag 16 december, 22:00-07:00

Hardcore-fans zijn ongetwijfeld bekend met het label PRSPCT Recordings, die snoeiharde kwaliteitshardcore, breakcore en drum & bass uitbrengen. Een feest in naam van dit toplabel is dan ook gegarandeerd de moeite waard. In maar liefst drie area’s treden acts als Black Sun Empire, The Outside Agency, Hellfish en Eye-D & DJ Hidden. Check het event hier.

Shockerz

Waar:Autotron, Rosmalen
Wanneer: zaterdag 16 december, 13:30-01:00

Raw Hardstyle vind je dit weekend in Rosmalen bij het altijd fenomenale Shockerz. Ook dit jaar is er weer een flinke line-up bij elkaar verzameld. Delete, Frequencerz, Warface, Radical Redemption en meer solide namen staan op het programma. Check het event hier.

Dimitri Vegas & Like Mike

Waar:Sportpaleis, Antwerpen
Wanneer: 15 en 16 december

Dimitri Vegas & Like Mike geven een reeks grote shows in hun thuisland, met komend weekend de eerste twee. Genieten dus voor de fans van het duo. Check het event hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws