Weekend hotspots: De 5 feesten waar je bij moet zijn dit weekend [week 1]

Partyscene Redactie | 4 januari 2018
events

Oud- en nieuw is net voorbij en niet iedereen zal al zijn bijgekomen van zijn kater. Maar wie dit weekend weer volop los wil gaan kan zeker nog een feestje vinden. Wij selecteren de top 5-feesten waar komend weekend sowieso het dak eraf gaat.

Menno Solo

Waar: WesterUnie, Amsterdam
Wanneer: zaterdag 6 januari, 22:00-05:00

Het nieuwe jaar gaat van start met een topfeest voor liefhebbers van ouderwets Hollandse trance. Menno de Jong is inmiddels natuurlijk een oude rot in het genre, en op 6 januari geeft hij een van zijn heerlijke solo shows. Dit keer heeft Menno naast de vetste trance-tracks van het moment ook een speciaal programma in zijn urenlange set ingebouwd. Als afluiting draait hij namelijk twee uur lang de grootste platen uit de geschiedenis van de dance. En dus draait hij eenmalig ouderwets met vinyl. De grootste trance-classics horen hier ongetwijfeld bij en zij zullen vergezeld worden door de kenmerkende opbouw van de marathonsets van Menno de Jong: de nieuwste diepe en donkere progressive, melodische pompende trance en een vleugje psy trance. Check het event hier.

HardCore Classics 2018

Waar: The BOX, Amsterdam
Wanneer: zaterdag 6 januari, 22:00-06:00

Hardcore-fans opgelet! Ook jullie kunnen keihard het nieuwe jaar in met HardCore Classics 2018. Met grootheden als Angerfist, Nosferatu en Promo op het programma kun je dit feest niet missen. Check het event hier.

Vunzige Deuntjes XXL

Waar: TivoliVredenburg, Utrecht
Wanneer: vrijdag 5 januari, 23:00-04:00

Het concept Vunzige Deuntjes staat altijd garant voor een lekker zwoele dansnacht, en de kerstvakantie wordt dit jaar afgesloten met een heerlijk vrijdagnacht-feestje in Utrecht. Check het event hier.

BLSSD New Year

Waar:CHV Noordkade, Veghel
Wanneer:zaterdag 6 januari, 19:30-02:30

In het Brabantse Veghel wordt het nieuwe jaar echt groots ingeluid met een heus dancefestival. Bij drie stages kun je genieten van house en trance. Maar pas op: het is een feestje met een dresscode! Kom dus stijlvol en classy voor de dag, of je komt er misschien niet eens in. Check het event hier.

Aftermovie BLSSD New Year 2017 from BLSSD on Vimeo.

Raveolution Hardcore

Waar:Les Caves des Cornillon, Luik
Wanneer: zaterdag 6 januari, 22:00-06:00

Door de woordgrap is de naam misschien wat lastig uit te spreken, maar deze party in Luik is zonder meer puik. Fans van serieuze hardcore komen een nacht lang volledig aan hun trekken. Check het event hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws