Deze gast zoekt twee dames om mee te gaan naar Coachella en biedt een artiestenpas aan

Ivo Mollemans | 7 januari 2018
events

Foto via Flickr.

Coachella is populair en weet altijd snel uit te verkopen. 5 januari gaan de tickets in de verkoop, maar mocht je helaas net langs de tickets grijpen dan is er nog een alternatief om toch naar het festival te kunnen. Een van de kanttekeningen is wel dat je een vrouw moet zijn tussen de 21 en 24 jaar.

Coachella tickets voor een tegenprestatie

Iemand op Craigslist doet zichzelf namelijk voor als artiest die op het festival moet optreden, maar hij is naar eigen zeggen nogal sociaal ongemakkelijk. Om over die ongemakkelijkheid heen te komen lijkt het hem een goed idee om vergezeld door twee dames naar het festival te gaan. Hij zegt niks romantisch in het gezelschap te zoeken.

“I don’t know how else to say this, but I’m socially awkward and think that having two gorgeous women with me to help break the ice with some of these people will make it easier for me.”

LEES OOK: Burning Man laat nieuw tempeldesign zien en komt met ticketinfo

Naast de eerder genoemde eisen zijn er nog wat meer dingen die de persoon van je vraagt. Het eerste daarvan is dat je Diplo niet leuk mag vinden.

Vorig jaar was er ook al een soortgelijk aanbod van iemand die vroeg om gezelschap naar het festival in ruil voor tickets. Wie weet heeft hij deze keer wel een andere naam aangenomen om het opnieuw te proberen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws