Tomorrowland-liefhebbers opgelet! Pre-registratie start volgende week

Partyscene Redactie | 5 januari 2018
events

Tomorrowland is natuurlijk een fenomeen, en dat betekent dat het festival ieder jaar binnen een paar minuten is uitverkocht. Je moet dus geluk hebben om een ticket te scoren, zelfs nu het festival over twee weekenden is uitgesmeerd.

Pre-registratie Tomorrowland 2018

Om het iets makkelijker te maken kun je jezelf vooraf aanmelden voor de pre-registratie, die dinsdagmiddag 9 januari om 17:00 start en op 2 februari 20:00 eindigt. Als je je registreert ontvang je een email zodra de ticketverkoop start, zodat je meteen kunt proberen die felbegeerde tickets te krijgen. Wil je die tickets écht heel graag? Dan moet je op 9 januari klaar zitten en je als een van de eerste twintig mensen in jouw land registreren. Die geluksvogels kunnen namelijk meteen 4 tickets bestellen.

Planaxis

Tomorrowland 2018 vindt plaats van 20 t/m 22 juli en van 27 t/m 29 juli. Het thema is dit jaar ‘The Story of Planaxis’. Nee, wij hebben ook geen idee wat het betekent, maar het heeft iets met slakken te maken. We kunnen in ieder geval er vanuit gaan dat het prachtige decors oplevert.

Ga voor meer info naar de website van Tomorrowland.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws