Weekend hotspots: De 5 feesten waar je bij moet zijn dit weekend [week 2]

Partyscene Redactie | 11 januari 2018
events

Ieder weekend zit zo vol met feesten dat je soms niet meer weet waar je heen moet. Wij selecteren de top 5-feesten waar komend weekend sowieso het dak eraf gaat.

Verknipt 5 years

Waar: Warehouse Elementstraat, Amsterdam
Wanneer zaterdag 13 januari, 22:00-08:00

Voor liefhebbers van techno en house is Verknipt zonder twijfel een van de tofste feestconcepten. Met feestjes door het hele land, dagelijkse specials tijdens ADE en een eigen zomerfestival in Amsterdam is het concept ook behoorlijk succesvol. Geen wonder dat ze voor de vijfde verjaardag flink uitpakken. Met namen als Gary Beck, Franky Rizardo en Fatima Hajji op het programma gaat het zeker een dik feest worden. Check het event hier.

Live For This: Warface birthday bash

Waar: Club Mondial, Beek
Wanneer: vrijdag 12 januari, 23:00-06:00

Warface viert zijn verjaardag, en dat doet hij natuurlijk met een bruut feest. Onder meer vrienden E-Force en D-Sturb zijn uitgenodigd om te draaien, en natuurlijk staat Warface zelf ook achter de decks. Check het event hier.

Hit ’n Run Soundsystem 10 years

Waar: North Sea Venue, Zaandam
Wanneer: zaterdag 13 januari, 22:00-06:00

Hit ’n Run staat voor twee dingen: hard en ondergronds. Het begon ooit met een loodsfeest dat nog door ging terwijl het gebouw al gesloopt werd. Al snel volgden nog veel meer grote en kleine raves, en nu mag Hit ’n Run zijn tiende verjaardag vieren. Voor de gelegenheid is een flinke lijst drum & bass- en hardcore-dj’s uitgenodigd, van Limewax tot The Outside Agency. Check het event hier.

True Survivorz, the Battle Against Cancer

Waar: Club Rodenburg, Beesd
Wanneer: zaterdag 13 januari, 22:00-07:00

hard gaan op de beste hardstyle-dj’s en tegelijkertijd een goed doel steunen. Dat is de insteek van True Survivorz, the Battle Against Cancer. Voor het goede doel komen Endymion, Digital Punk, E-Force, Malua en nog veel meer dj’s voor een snoeiharde nacht zorgen. Check het event hier.

Dj Macky Gee’s Birthday Extravaganza

Waar: Art Cube, Gent
Wanneer: zaterdag 13 januari, 20:00-06:00

Drum & bass dj Macky Gee pakt ook groots uit voor zijn verjaardag. Zaterdag zet hij de Art Cube in Gent op zijn kop, samen met een flinke groep vrienden uit het genre. Check het event hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws