Weekend hotspots: De 5 feesten waar je bij moet zijn dit weekend [week 3]

Partyscene Redactie | 17 januari 2018
events

Ieder weekend zit zo vol met feesten dat je soms niet meer weet waar je heen moet. Wij selecteren de top 5-feesten waar komend weekend sowieso het dak eraf gaat.

Headhunterz: Rise of a legend

Waar: De Shop, Antwerpen
Wanneer zaterdag 20 januari, 21:00-06:00

Headhunterz is druk bezig met zijn comeback-tour. Als je hem vorig jaar in de Ziggo Dome gemist hebt, hoef je niet te treuren. Je hebt nog tal van mogelijkheden om hem live mee te maken, zoals komend weekend in Antwerpen. Ook Atmosfearz en Sub Zero Project neemt hij mee. Dat wordt knallen dus. Check het event hier.

Cherry Moon Winter Retro

Waar: Ampere, Antwerpen
Wanneer: zaterdag 20 januari, 22:00-07:00

Cherry Moon was ooit een legendarische Belgische club, en hoewel de club zelf niet meer bestaat is het concept nog steeds in leven. Op dit ouderwets goede feestje ga je terug in de tijd met dj’s als Johannes Heil en Yves Deruyter. Check het event hier.

BKJN vs. Partyraiser

Waar: SilverDome, Zoetermeer
Wanneer: zaterdag 20 januari, 22:00-07:00

Hardcore time. Op dit megadikke event trakteert Partyraiser ons op een volle line-up met gevestigde dj’s en nieuw talent. Ook is er een speciale stage met Frenchcore. Check het event hier.

Cantina

Waar: De Marktkantine, Amsterdam
Wanneer: vrijdag 19 januari, 23:00-05:00

Met Miss Kittin en David Vunk haalt de Marktkantine in Amsterdam de juiste ingrediënten binnen voor een vuig electrofeest. Voor de liefhebbers van alternatieve stijlen is dit de plek om te zijn. Check het event hier.

Ellen Allien in Shelter

Waar: Shelter, Amsterdam
Wanneer: zaterdag 20 januari, 23:00-07:00

Club Shelter host een mooie technonacht met niemand minder dan Ellen Allien, een van de grote vrouwelijke dj’s uit de technoscene. Check het event hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws