Elrow Town festival komt dit jaar naar Nederland

Partyscene Redactie | 18 januari 2018
events

Elrow is beroemd om de unieke, kleurrijke festivals en clubnachten die inmiddels overal ter wereld organiseren. Nu komt het Spaanse concept voor het eerst met een heel festival naar Nederland. Het elrow Town festival zal op 8 september plaatsvinden op de Amsterdamse NDSM Werf.

Elrow wereldwijd

Het bonte sprookje van elrow begon in 2010 met een klein dancefeest in Barcelona. Het moet een speelplek voor volwassenen worden, een droomwereld vol surrealistische optredens, met kwalitatief goede dancemuziek. Dat werd het, en naar mate de feesten in rap tempo omarmd werden door een steeds groter feest-minnend publiek ontstond het idee om dit soort feesten overal ter wereld te geven. Voor wie nog geen elrow-feestje heeft meegemaakt is dit natuurlijk een mooie kans. Naast sterke house-, dance- en technoacts biedt Elrow bovenal een unieke belevenis met een altijd sfeervol thema en overdadige, kleurrijke aankleding.

Amsterdam is de derde stad waar het elrow Town festival wordt gehouden. De voorverkoop start op 29 januari, maar je kunt je al registreren via deze link.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws