Weekend hotspots: De 5 feesten waar je bij moet zijn dit weekend [week 4]

Partyscene Redactie | 26 januari 2018
events

Feestjaar 2018 is nu echt van start gegaan, want dit weekend zijn er wel heel veel dikke feesten. Wij selecteren de top 5 party’s waar komend weekend sowieso het dak eraf gaat.

Hard Bass

Waar: GelreDome, Arnhem
Wanneer: zaterdag 27 januari, 22:00-07:00

Hard Bass begint het jaar goed voor echte hardstylefans, want de namen op de line-up zijn stuk voor stuk relevant. Wildstylez, D-block & S-te-Fan, Radical Remeption, Psyko Punkz, Delete, Ran-D, B-Front en nog veel meer top-dj’s gaan het GelreDome op zijn kop zetten. Check het event hier.

Awakenings Eindhoven

Waar: Klokgebouw, Eindhoven
Wanneer zaterdag 27 januari, 22:00-07:00

Ja, natuurlijk is het Awakenings feest in Eindhoven al uitverkocht, maar hij mag natuurlijk niet van ons lijstje ontbreken. De echte technofan is hier zeker aanwezig om de hele nacht los te gaan op sets van Nina Kraviz, Chris Liebing, Adam Beyer, Charlotte de Witte, Joris Voorn en nog vele anderen. Check het event hier.

Memorylane

Waar: 013, Tilburg
Wanneer: zaterdag 27 januari, 21:00-04:00

In Tilburg vindt dit weekend het beste retro-feest voor echte muziekliefhebbers plaats. Memorylane gaat terug naar het tijdperk van hardhouse en hardtrance, met enkele grote namen van vroeger uit Duitsland en België. Check het event hier of maak hier kans op gratis tickets.

Sneeuwbal Winterfestival

Waar: De Park Transwijk, Utrecht
Wanneer:  zaterdag 27 januari, 14:00-23:00

Overwinteren met een ongeëvenaarde festivalvibe en een flinke dosis humor?! Sneeuwbal Winterfestival haalt voor het zesde jaar de gekke winterse gezelligheid naar buiten en knoopt daar een stevige line-up aan vast! Techno, Techhouse, Deephouse en House razen er door de vijf area’s, waar een flinke lijst dj’s optreedt. Check het event hier.

Urban Music Festival

Waar: Breepark, Breda
Wanneer: zaterdag 27 januari, 21:00-04:00

In de enorme concertloods van het Breepark-terrein in Breda ga je dit weekend los op de beste urban, met evenveel dj’s als liveoptredens op de line-up. Urban Music Festival heeft niet alleen rappers als SFB en Dopebwoy geboekt, ook dj’s Chucky, Kriss Kross Amsterdam en Afrobros komen de zaal in beweging zetten. Check het event hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws