Méér dan zuipen: Nacht voor de Nacht in Amsterdam

Geert van der Klugt | 25 januari 2018
events

Stichting N8BM A'DAM organiseert 24 februari de tweede editie van Nacht voor de Nacht Amsterdam. In een klap het Amsterdamse uitgaansleven ontdekken: meer dan 25 clubs zetten de deuren open voor ieder die een duik wil nemen in het nachtleven.

Naast toegang tot méér dan 25 typisch Amsterdamse kroegen en -clubs kan je vanaf 0:00 uur een tafel reserveren bij een tiental restaurants. Een goede maaltijd en speciaalbier tijdens het uitgaan: de stichting wil het clubhoppen een culinair tintje geven.

Nachtburgemeester Amsterdam

Op 24 februari is uitgaan dus méér dan een twintigtal bier achterover tikken. Bij Club Church vindt je een spectaculaire drag-performance en in Claire een driedimensionale lichtvoorstelling. Overigens zijn er een tiental andere creatieve shows, allen verspreid over de stad en verzorgd door jonge makers

Tot slot wordt de nieuwe Amsterdamse nachtburgemeester verkozen. Zes kandidaten maken kans op de titel. In de Marktkantine wordt één van hen uitgekozen om meerdere belangen van jongeren en nachtliefhebbers te vertegenwoordigen. 

 

Met een passe-partout kan je op de Nacht voor de Nacht - op z'n Amsterdams - divers genieten. Klik hier voor meer informatie en het hele programma.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws