Eerste namen voor Ultra Europe bekend gemaakt

Ivo Mollemans | 26 januari 2018
events

Foto via Rukes.com.

Ook dit jaar wordt er gewoon weer een Europese editie van het Ultra Music Festival gehouden. Op 6, 7 en 8 juli zullen een aantal van de populairste dj’s neerstrijken in Split in Kroatië om er weer een gigantisch spektakel van te maken. Hopelijk dit jaar zonder problemen met de planning van de locatie.

Ultra Europe komt met de eerste namen

De eerste namen zijn sinds kort ook al bekend gemaakt en zoals gewoonlijk zijn dat niet de minste artiesten. Onder andere Steve Angello, Alesso, Axwell /\ Ingrosso, Hardwell en Marshmello staan op de line-up.

LEES OOK: Dit zijn de bevestigde artiesten voor Tomorrowland 2018

Naast het Ultra festival zelf zijn er nog meer feesten omheen gepland door de organisatie. Op 5 juli is er een welkomstfeest bij het Giraffe Palm Beach House en na het festival zal op 9 juli Destination Ultra op het eiland  Brač gehouden worden. Alsof dat nog niet genoeg feest is zal op 10 juli nog eens een pool party plaatsvinden en op 11 julie is het RESISTANCE concept van Ultra de aandachtstrekker.

Vorig jaar trokken alle bezigheden 120.000 bezoekers afkomstig uit 148 verschillende landen naar Kroatië. Tickets zijn al te te koop via de site van Ultra Europe.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws