Mag je van je ouders niet naar een festival? Electric Forest helpt!

Ivo Mollemans | 4 februari 2018
events

Beeld via Electric Forest.

Festivals zijn populairder dan ooit en bijna iedereen is weleens naar een groot festival geweest. Maar voor jonge fans is dat niet altijd even makkelijk. Wat doe je bijvoorbeeld als je naar een festival wil en je moeder doet moeilijk?

LEES OOK: Eerste namen voor Ultra Europe bekend gemaakt

Electric Forest vs de ouders van Brendan

Om zijn ouders te overtuigen om hem dit jaar toch naar Electric Forest te laten gaan, besloot Brendan Kaplan om een powerpoint presentatie in elkaar te zetten. In de PowerPoint komt hij met een hoop argumenten om zijn ouders te overtuigen hem naar het festival te laten gaan, maar dat is nog niet alles.

De organisatie van het festival reageerde op het verhaal van Brendan en ze besloten om hem te helpen. Via Twitter werd een oproep aan de Forest Family gedaan om Brendan te steunen in zijn strijd. Daarnaast bood het festival hem een gratis ticket aan plus een nieuwe, geüpdate PowerPoint met nog meer argumenten om naar het festival te mogen gaan.

Natuurlijk konden de ouders van Brendan dan geen ‘nee’ meer zeggen en niet veel later kreeg Brendan de toestemming om in de zomer naar Electric Forest te mogen gaan.

Hieronder is de Powerpoint die door de organisatie van Electric Forest is gemaakt te zien:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws