House-, trance- en technoclassics tijdens 10 Years Age of Love

Geert van der Klugt | 31 januari 2018
events

Age of Love wordt een knaller.

10 Years Age of Love levert een nostalgische nacht bomvol progressieve house, techno en trance. 'Respect the old school', duidt de organisatie. Dansers, lichtshows, gadgets met een dijk van een line-up: alle benodigdheden voor een ouderwets gezellig nachtje doorhalen zijn aanwezig. 23 februari, in de Lotto Arena van Antwerpen, is het beuken geblazen.

Van Chicane en Jaydee tot Olivier Pieters en Jam & Spoon. De gehele line-up vindt je hier. Onderin ook alvast een voorproefje van Jaydee, die het Belgische R&S Records komt vertegenwoordigen.

Jong of oud: Age of Love heet iedereen welkom

Of je nou de gouden housejaren van Nederland en België hebt meegemaakt of niet, Age of Love wordt een knaller voor iedereen. Naast een thuishaven voor oude rotten is dit jubileum de perfecte instap voor nieuwkomers. De uiteenlopende line-up dekt verschillende kanten van de elektronische dansmuziek, maar allen met één ding in gemeen: kwaliteit. Urenlang wegkwijnen op progressieve trance; dat wordt Vlaams genieten.

Krap bij kas?

Geen ramp: we verloten via Freetix twee kaartjes. Wil jij één van de gelukkigen zijn, dan bezoek je de website hier. Log simpelweg in en maak kans op twee one-way-tickets naar het housewalhalla. 

Overige informatie vindt je in onze agenda, namelijk hier. Wij kijken er naar uit. Tot de 23e!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws