Oerhaags techno beuken op The Crave Warehouse

Geert van der Klugt | 7 februari 2018
events

De Melkwegstraat in Den Haag: van 9 tot 5 een industrieterrein. De avond van 24 februari gebeurt er iets vreemds. Sta je in de binnenstad en luister je goed, dan hoor je het vage gedreun. Zweetdamp, knal techno en delirium: The Crave Warehouse. Goed genoeg voor de mainstream, maar bewust vaag gehouden.

Er ligt een nauwe grens tussen gezellig druk en techno toerisme. Bij The Crave ervaar je de voordelen van professionele dj's en productiewaarde, zonder de weekendravers en hobbygeneeskundigen. Begonnen in de Pip Den Haag, geëindigd - met volwaardig festival - in het Zuiderpark. Allemaal onder het mom van cultuur: oer Haags techno beuken dus.

Verzadigt verlangen: The Crave

Volgens sommigen is een hartaanval onontkoombaar wanneer je techno koning Stranger langer dan een uur laat draaien. Gelukkig sluit die af. Zo kan je de rest van de avond zorgeloos doorkomen. Zorgeloos is overigens een tikkie overdreven: David Vunk en Umwelt (voorproefje onderin) zijn ook van de partij. Milder, maar uitkijken is aangeraden: drink genoeg water, houd de rug recht.

Alle informatie over the Crave, tijden en line-up vind je op de Facebook pagina.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws