Loveland Festival 2018 razendpopulair: tweede dag aangekondigd

Geert van der Klugt | 7 februari 2018
events

De veertiende editie van het knaloranje dancefestival Loveland vindt aankomende zomer (11-12 augustus) plaats. Een introductie is eigenlijk overbodig, maar met een line-up van Eric Prydz, Marco Carola en Adriatique kunnen we ons niet inhouden. Vorig jaar was het ontiegelijk druk, maar de angst om doodgedrukt te worden is niet langer realistisch. Een tweede dag is wat we wilden, en bij deze ook krijgen.

De volledige line up (o.a. Egbert, Secret Cinema, Eric Prydz, Dixon en Len Faki) vind je hier. Let wel op: een tweede dag, dat betekent keuzes maken. De urenlang opbouwende set van Eric Prydz is gelimiteerd aan dag 1. Anderzijds kan je voor kortdurende Faki/Detroit Swindle technoknallers beter dagje 2 boeken. Then again, beide dagen is ook een optie!

Loveland: Amsterdams divers

Loveland haakt in op het diverse publiek van vorige edities: buurtbewoners van het Sloterpark zijn vrij van kosten uitgenodigd om langs te komen. Een mooi gebaar, maar of de extra Amsterdammers een voor- of nadeel zijn, dat laten we aan jou over. Één ding is overigens wel zeker: trek vooral geen dansschoenen aan, want het wordt beuken. 

Organisator Marnix Bal heeft er in ieder geval zin in:

'We grijpen de zondag (tweede dag) met beide handen aan om ze een onvergetelijke ervaring te bezorgen in een intiemere setting. De verbintenis tussen bezoeker en artiest staat centraal. Daarnaast betrekken wij graag de buurtbewoners bij deze speciale zondag editie. Wij nodigen omwonende daarom gratis uit om deze bijzondere editie met ons te komen vieren. Meer informatie hierover volgt in een later stadium.'

 

Loveland Festival 2018 ticket verkoop is gestart via deze linkVolledige line-up en informatie vind je hier. Sfeer proeven? Klik kik.

Loveland: Nederlands trots.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws