Hardwell vervangt Deadmau5 op Mysteryland 2018

Geert van der Klugt | 1 februari 2018
events

Daar is 'ie dan, de line-up van Mysteryland. Vorig jaar was leuk, dit jaar wordt leuker. Deadmau5 is niet meer van de partij: het is goed mogelijk dat de wél aanwezige Hardwell dit geintje niet zo grappig vond. Los van mogelijke vetes en nare gevoelens is de lijst eigenlijk zoals verwacht. Headhunterz, Dimitri Vegas & Like Mike, Wildstylez zijn allemaal van de partij. Voor de urban- en hiphop-fans is er ook weer wat wils: vorig jaar was het Broederliefde en deze editie is het Ronnie Flex. Op 24 t/m 26 augustus vind je, aan het Haarlemmermeer (A'dam), Mysteryland 2018.

Ondertussen een Nederlands begrip: Mysteryland

1993 is een hele lange tijd geleden. Tot de dag van vandaag biedt Mysteryland, jaar in jaar uit, een heerlijk daggie dans en (hopelijk) zon. Dat zijn een hoop edities: die ervaring voel, hoor en proef je. Naast een flinke line-up van rasartiesten, ontvang je bij je kaartje een goed geregeld weekend/dagje uit. De faciliteiten zijn altijd naar behoren. Voor degene die liever geen kansen neemt, bij het uitkiezen van je festivals voor de zomer is Mysteryland de juiste keuze. 

Schone dixies, genoeg te vreten, hier en daar het eventuele dansje: bij zijn dus. Vanaf 27 februari kan je hier early-bird tickets halen. Mysteryland 2018 camping is driedaags, losse dagen zijn ook mogelijk. Alle overige informatie vind je op de officiële site.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws