Nineties-held Fatboy Slim draait op Paaspop

Bart Remmers | 8 februari 2018
events

Norman Cook scoorde talloze klassieke hits en weet feestjes te bouwen

Voor diegenen die tijdens hun bezoek aan Paaspop liever niet hun oren willen martelen met de live klanken van Kensington, Triggerfinger en Guus Meeuwis: er is een prima alternatief!

Fatboy Slim komt draaien op het Brabantse festival dat tijdens - duh - Pasen wordt gehouden in Schijndel (bij Eindhoven).

Dub be good to me

De Brit geboren als Norman Cook startte al in de jaren tachtig in het Britse bandje The Housemartins, produceerde begin jaren negentig onder allerlei aliassen enkele geniale singles - met als hoogtepunt 'Dub be good to me' (Beats International, 1990) en groeide eind vorige eeuw uit tot een wereldster dankzij de Big Beat-sound met klassieke hits als 'The Rockafeller Skank', 'Praise You' en 'Star 69'.

Deze eeuw werd het succes wat meer bescheiden, maar fatboy Slim weet nog steeds hele velden, stranden en clubs vol te krijgen met opzwepende sets. Dus in een bescheiden lentezonnetje op Paaspop? Laat maar komen!

Iggy Pop

De Brit staat zaterdagavond 31 maart geprogrammeerd in de internationale crossover danstempel. Mis het niet. Opa Cook weet nog steeds te knallen. Net als de Great Godfather of Garage Iggy Pop die eveneens naar Brabant afreist voor Paaspop.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws