Weekend Hotspots: De 5 feesten waar je bij moet zijn dit weekend [week 7]

Partyscene Redactie | 13 februari 2018
events

Ieder weekend puilt uit van de vette party's. Wij selecteren de top 5 party’s waar komend weekend sowieso het dak eraf gaat.

The Chainsmokers

Waar: Ziggo Dome, Amsterdam
Wanneer: zaterdag 17 februari, 20:00-23:00

The Chainsmokers zijn niet meer weg te denken uit de dancewereld en hun hits domineren ook in Nederland de radio. Ze zijn flink aan het touren en Nederland slaan ze niet over, want komend weekend zullen ze ook de Ziggo Dome domineren. Er zijn zelfs nog tickets te krijgen, dus als je zin hebt, check het event hier.

Wonderland Festival Indoor

Waar: Warehouse Elementstraat, Amsterdam
Wanneer: zaterdag 17 februari, 22:00-08:00

Zoals zo vaak moeten house- en technoliefhebbers komend weekend in Amsterdam zijn, waar Wonderland een topfeest neerzet met o.a. Fatima Hajji, ANOTR en Benny Rodrigues op het programma. Check het event hier.

Fine Asia: Lunar New Year

Waar: Nora Rotterdam, Rotterdam
Wanneer: vrijdag 16 februari, 23:00-05:00

Heb je heimwee naar oud en nieuw? Vier dan gewoon het Chinese nieuwjaar mee. Op dit feestje met een Aziatisch tintje komen flink wat toffe urban-acts langs, met SBMG bovenaan. Check het event hier.

Fuse presents: Jeff Mills

Waar: Fuse, Brussel
Wanneer: zaterdag 17 februari, 23:00-07:00

Ooit in Fuse geweest? Komend weekend is een mooie gelegenheid om naar Brussel te reizen, want de beroemde club nodigt techno-legende Jeff Mills uit voor een heerlijk lange clubnacht. Check het event hier.

A State of Trance Festival

Waar: Jaarbeurs, Utrecht
Wanneer: zaterdag 17 februari, 22:00-06:00

Tijd voor trance! Armin van Buuren keert met zijn eigen festival terug naar de Jaarbeurs en nodigt zo’n beetje alle dj’s uit die op dit moment het genre domineren. De echte liefhebber kan zijn geluk niet op. Check het event hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws