Mystic Garden 2018: geen sprookjesbos, maar techno-warfare

Geert van der Klugt | 14 februari 2018
events

Mystic Garden 2018: lachen.

De line-up is raus. 16 juni in het Sloterpark te Amsterdam: de perfecte aanvang van jouw festivalseizoen. Mystic Garden 2018. Onder andere Benny Rodrigues, Secret Cinema, Egbert, Juan Sanches en Joran van der Pol zijn aanwezig. 

Magic is always flowing and coiling and changing in The Garden. It pulses through the trees and the leaves and the flowers and the birds. On the 16th of June, 2018, the Magic of The Garden surrounds us once again! - Organisatie

Wij zijn ervaringsdeskundigen, want afgelopen twee edities waren we aanwezig. No offense naar de organisatie, maar vorige zomer was er geen vogel op het terrein te vinden. Ook geen bloemen trouwens. Dit jaar wordt niet anders: Benny Rodrigues jaagt met zijn opener binnen een mum van tijd alle sprookjesdieren van het terrein af. Tegen het eind van de avond, na een afsluiter van Secret Cinema, zijn ook de Amsterdamse bloemenvelden onvermijdelijk kapot gestampt.

LEES OOKDuurste dj ter wereld: ‘Geld is de bron van alle kwaad’

Mystic Garden 2018

Geen sprookjes, maar oorlog. Beuken. Dat willen we, daar komen we voor. En jawel, dat krijgen we. Aankomende juni wordt geweldig. Niet door de beloofde vlinders en eekhoorns, maar de ongelovige line-up aan techno krakers.  Kaarten zijn verkrijgbaar, en die koop je hier. De Mystic Garden 2018 website, die bezoek je hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws