Beuk-bende Soenda 2018 bijna uitverkocht!

Geert van der Klugt | 14 februari 2018
events

Soenda Indoor Festival 2018 wordt beuken.

Soenda Indoor Festival 2018 vindt plaats in een fabriekshal op de Utrechtse Westkanaaldijk. De techno-esque locatie spreekt boekdelen: Soenda is harde kern. Vanuit alle Nederlandse windstreken reizen onze favoriete Goa-gladiatoren af om volgende week zaterdag - te Utrecht - een tiental hartinfarcten te veroorzaken. 

Rustig beginnen, en dan een tandje meer. Juan Sanchez draait stage Timor om 18:00 warm. Tegelijkertijd geeft Detroit Swindle op stage Roti een lesje house kraken. Naar ons idee kan je deze jongens beter laten sluiten; met de huidige indeling is een enkele EHBO-tent vrij schaars. De Sluwe Vos trakteert op een afsluiter, en ook Kobosil is later op de avond van de partij.

Soenda Indoor 2018: drink water, houd de rug recht

Soenda maakt het moeilijk niet te vroeg op te branden, maar volhouden tot een uurtje of 21:00 is aangeraden. Waarom? De onderstaande track spreekt voor zich. 

LEES OOK: Mystic Garden 2018: geen sprookjesbos, maar techno-warfare

Om in de stemming te komen: onderin alvast de Soenda aftermovie van 2016. Kaartjes zijn bijna uitverkocht, dus wees snel en koop ze hier. De volledige line-up, met daarbij overige informatie, vind je op deze link. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws