Tilburgs trots: WOO HAH! 2018

Geert van der Klugt | 21 februari 2018
events

WOO HAH 2018! Gewoon in Nederland.

Woo! Hah! Het Tilburgse hip-hop festival WOO HAH trapt de kinderschoenen uit. Voor de techno- of house puristen zeggen de namen misschien niks, maar een internationaal succes kunnen we moeilijk negeren. ASAP Rocky, J. Cole en Lil Pump zijn van de partij. Dat drietal is nog maar een voorbeeld. De lijst gaat dóór en dóór met beroemde- en beruchte rappers. En dat in ons Nederland. Sterker nog, Tilburg - of all places. 

Nieuw terrein voor WOO HAH! 2018

Na een daverend opkomen op de vorige edities verandert de organisatie haar locatie naar Beekse Bergen. Rekening houdend met de nieuwe line-up, betwijfelen wij of het nieuwe terrein genoeg ruimte biedt voor de massale hordes buckethead-dragende jongeren. Cardi B is voor de eerste keer van de partij. De zelf-gedoopte 'bad bitch' zorgt hopelijk voor de feminiene afwisseling. Ook nieuwkomer Lil Pump is een act om naar uit te kijken: jong en arrogant, met een dijk van een performance. Genieten geblazen.

LEES OOK: Revealed: Hardwell label eigen podium op Mysteryland 2018

Benieuwd naar het nieuwe pop? WOO HAH 2018 biedt drie dagen (13, 14, 15 juli) vol gigantische optredens. Geen house of techno te vinden, maar het proberen waard. Het volledige overzicht, met daarbij ticket verkoop, vind je op de website.

Foto credits: WOO HAH! facebook; header: Erik Luyten

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws