Ronnie Flex, Fedde le Grand en MY BABY Ambassadeur van de Vrijheid

Bart Remmers | 22 februari 2018
events

Artiesten treden op tijdens veertien Bevrijdingsfestivals

Het trio MY BABY is dit jaar Ambassadeur van de Vrijdheid. Samen met Ronnie Flex en Fedde le Grand treden ze op tijdens vier van de veertien Bevrijdingsfestivals die door heel het land worden georganiseerd. De helikopter die MY BABY op 5 mei door het land vliegt zal landen in Amsterdam, Haarlem, Roermond en Den Bosch.

Mini-documentaires

Voorafgaand aan en tijdens de optredens vragen de ambassadeurs aandacht voor de thema’s vrijheid en onvrijheid. Cato van Dijck, zangeres MY BABY: 'Tijdens onze Europese tour van afgelopen najaar hebben we een grensovergang en een kamp in Servië bezocht, waar vluchtelingen ‘gevangen’ zaten. Zij wilden verder Europa in, maar mochten niet door. Het zijn geen gelukszoekers, maar mensen die gewoon veiligheid willen en toegang tot basisbehoeftes. Dat krijgen wij gratis en voor niets, daar staan we niet altijd bij stil.'

In aanloop naar 5 mei maakt het Nationaal Comité 4 en 5 mei samen met de Ambassadeurs van de Vrijheid 2018 mini-documentaires. Hierin worden de ambassadeurs geïnterviewd over wat vrijheid en onvrijheid voor hen betekent.

De documentaires zijn ook te zien zijn op www.bevrijdingsfestivals.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws