Menno Solo: On The Beach 2018

Partyscene Redactie | 9 augustus 2018
events

Een van de hoogtepunten van de zomer voor tranceliefhebbers keert terug: Menno Solo vind je op zaterdag 19 augustus bij het fijnste plekje aan het Bloemendaalse strand: Beachclub Fuel. Bereid je voor om al dansend van de zonsondergang te genieten op de beats van In Trance We Trust labelbaas Menno de Jong.

Bloemendaal goes psychedelic

De In Trance We Trust 022 cd ligt ondertussen in de schappen, en staat bomvol hoogwaardige house - het soort dat we ondertussen zijn gaan verwachten van Menno en co. Genoeg materie voor een nieuwe 'open to close'-set van maar liefst 7 uur lang, vooral als je daar een zomerse dosis progressive, psytrance en classics bij optelt.

Qua podiumontwerp, visuals, lasers en special effects zal weer alles uit de kast getrokken worden om er een spektakel van te maken. Mis Menno Solo niet: koop je kaarten hier. Benieuwd hoe het feest er uit ziet? Bekijk hier het fotoalbum van vorig jaar. Een volledig overzicht van tijdstip en locatie vind je via Menno Solo's website. Jongelui opgelet: de minimum leeftijd is 18.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws