Joost van Bellen draait op South by South West festival Texas

Bart Remmers | 2 maart 2018
events

Paradiso en New Dutch Wave vieren feestje in de States

In Austin, Texas vindt deze maand het grote showcasefestival SXSW plaats. Paradiso houdt op woensdag 14 maart huis in de Waller Ballroom. 

Het Amsterdamse poppodium werkt hiervoor samen met New Dutch Wave, de Nederlandse vertegenwoordiger op SXSW. Op het programma staan Joost van Bellen, The Homesick, Ace Tee, Canshaker Pi, Rosemary & Garlic, Ace Tee, Soweto Kinch en een paneldiscussie over branding van muziek. 

Sub brands van Paradiso

Net als het eigen, veelzijdige programma in Amsterdam presenteert Paradiso op SXSW artiesten die passen bij haar sub brands, zoals Club Paradiso (Joost van Bellen), Indiestad (The Homesick), Paradiso Hiphop (Ace Tee), London Calling (Canshaker Pi), Sugar Mountain (Rosemary & Garlic) en Super-Sonic Jazz (Soweto Kinch). 

De paneldiscussie over branding van muziek sluit naadloos aan bij dit programma. De panelleden bestaan uit ervaringsdeskundigen uit iedere tak van de muziekindustrie. 

SXSW

Het South by South West festival is een jaarlijkse conferentie voor film, interactieve media en muziek in Austin, Texas. Het duurt tien dagen en het festival wordt met name voor de muziek gezien als belangrijkste showcasefestival ter wereld. Meer informatie over SXSW is te vinden op de website van het festival.
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws