Vier jij 2 juni de Dag van de Nederlandse Dance mee?

Partyscene Redactie | 1 april 2018
events

Beeld: The Flying Dutch

Ook Brennan Heart, Don Diablo, Fedde Le Grand, Lucas & Steve en R3hab op line-up

Om het nationale en internationale succes van de Nederlandse dancemuziek te vieren en eren, gaat vanaf dit jaar de eerste zaterdag van juni de boeken in als de ‘Dag van de Nederlandse Dance’. 

De Dag van de Nederlandse Dance is een initiatief van Buma Music Academy en The Flying Dutch. Op zaterdag 2 juni komt Nederland samen om het succes van ’s lands grootste exportproduct te vieren tijdens The Flying Dutch in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. 

Daarnaast vinden er in de week voor het festival verschillende activiteiten plaats via het scholennetwerk van Buma Music Academy om dancemuziek onder de aandacht te brengen bij jongeren.

Nederlandse line-up The Flying Dutch

Al eerder maakte The Flying Dutch bekend dat Afrojack, Armin van Buuren, Sunnery James & Ryan Marciano, Tiësto en W&W op het festival staan. Daar zijn nu vijf nieuwe namen aan toegevoegd, namelijk Brennan Heart, Don Diablo, Fedde Le Grand, Lucas & Steve en R3hab. 

Voor Brennan Heart is het de eerste keer dat hij op The Flying Dutch staat. Hij zal op 2 juni het publiek verrassen met een ‘tribute to Dutch hardstyle’. Ook is Jebroer als special guest toegevoegd aan het programma. Hij zal als 'Jebroer & Friends' een speciaal segment van de show invullen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws