The Flying Dutch dropt dikke definitieve line-up

Partyscene Redactie | 6 maart 2018
events

Beeld: The Flying Dutch

The Flying Dutch is altijd de moeite om naar uit te kijken. Dit jaar helemaal, want de artiesten die het vliegende festival aandoet zijn bekend gemaakt en leest als een wie-is-wie in de dance. Natuurlijk, je kan nooit elke dancefan tevreden stellen, maar fuck it, deze line-up is beestachtig.

Line-up The Flying Dutch 2018

Dit jaar komen lang op het festival: Afrojack, Armin van Buuren, Don Diablo, Fedde Le Grand, Lucas & Steve, R3hab, Sunnery James & Ryan Marciano, Tiësto en W&W. Heftig? Heftig!

Special: Brennan Heart en Jebroer 

Bovendien doet het festival dit jaar een flinke schep bovenop de al dikke line-up. Want Brennan Heart komt ook langs met een speciale tribute aan hardstyle. Dus is de reguliere programmering niks voor je als hardstyle-fan, maak je toch beter dat je komt.

Ook Jebroer komt langs en hij neemt zijn vrienden mee. Kind van Kut voor de Duivel maar vet voor jou dus!

Tickets en info

Zoals het event The Flying Dutch heel goed begrijpt, heeft Nederland genoeg dj’s van wereldformaat om een line-up in elkaar te zetten waar je u tegen zegt. Het concept kiest daarom steevast voor grote Nederlandse dj’s en vliegt ze heen en weer tussen drie steden, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven, om zo drie topfeesten op een dag te geven.

De vierde editie vindt plaats op 2 juni 2018, kaarten en info scoor je hierrr!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws