Ronnie Flex, SBMG en meer op TIKTAK Beach Festival!

Geert van der Klugt | 16 maart 2018
events

TIK TAK te Bloemendaal

TIKTAK organiseert op zondag 8 april een groots festival op het strand van Bloemendaal. Met hosting partners Vunzige Deuntjes en Fuifje wordt het een zekere knaller. Alle grote eclectische live en dj-acts zijn aanwezig, waaronder Broederliefde, Ronnie Flex, Jonna Fraser, Lil Kleine, Sevn Alias, DYNA, Freddy Moreira, The Partysquad, Kris Kross Amsterdam en meer! 

Na vijf uitverkochte edities tijdens Oud & Nieuw, verspreid over heel Nederland, komt TIKTAK nu voor het eerst met een festival op het strand. In de voorgaande jaren was TIKTAK al te vinden in Beachclub Bloomingdale voor club-avonden. Ook de komende editie zal de strandclub voor een gedeelte betrokken zijn, maar het grootste deel vindt plaats op het strand zelf. Voetjes in het zand - dansen geblazen.

Door nieuwe wetgeving zullen er dit jaar slechts een beperkt aantal evenementen plaatsvinden op het strand. Daarom pakt TIKTAK gelijk extra groot uit met een XXL-editie, waar ook bekende concepten als Vunzige Deuntjes en Fuifje een area hosten. Tickets vind je via de website. Combi deals vind je onder packages.

TIKTAK Bloemendaal.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws